Welkom2

 

 

Het Wagenings Volkooren is een wereldmuziekkoor opgericht in 1991. We zingen liederen vanuit de hele wereld en in de oorspronkelijke taal: van Zweeds tot Afrikaans en van Armeens tot Zuid-Amerikaans. We zingen ook in de bekende talen zoals Engels, Frans, Italiaans en Spaans…

Wagenings Volkooren

 

Het koor dat ca. 50 leden telt, treedt regelmatig op in Wageningen en omstreken.  We organiseren jaarlijks een “eigen” concert. In december treden we altijd een aantal keren op met wereldkerstliederen.

Er is ook een Halfje Volkooren. Met een kleine bezetting van 10-16 leden zingt het ‘Halfje’ bij gelegenheden waarvoor het voltallige koor te groot is.

LeLoLa concert Uitgesteld

Het LeLoLa concert komende zaterdag gaat niet door omdat door de corona-situatie het geen feestelijk concert voor bezoekers en leden kan zijn. We hopen, zo snel als het weer kan, alsnog een feestelijk concert te geven.

Informatie daarover wordt verstrekt via de site en de nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief door op de knop te klikken.

Gedane betalingen voor kaartjes worden teruggestort.

Onze 10 mannen zoeken versterking voor hun stemgroepen. Altijd al in een gezellig koor willen zingen? Meld je aan via ons belangstellingsformulier!

Reacties zijn gesloten.